On ollut hyvin hiljaista blogissa viime aikoina. Työt alkoivat toukokuussa ja vapaa-aika on mennyt Pikkumiehen kanssa touhuillessa. Jotain on kyllä tullut tehtyäkin.

Kesän juhliin valmistui lopultakin trikoinen mekko ”pirteässä kevään muotivärissä”, kuten Isämiehelle myyjä sanoi, kun kävi kankaan ostamassa Masan Kangas ja palasta.

Kaava Suuri Käsityö –lehden numero 6-7/2009. Hyvin simppeli mekko: etu- ja takakappaleet keskisaumoineen saumurilla surauttaen yhteen ja kaksoisneulalla käänteet. Hieman jälleen muokkasin kaula-aukkoa, ettei olisi ihan niin avara, kun Pikkumiestä joutuu kuitenkin nostelemaan.

Jotain mekko jäi kaipaamaan, joten vanhan T-paidan helmoista surautin sitten vielä vyön. Kuvassa se nyt on vain yhtenä myttynä sivulla, mutta juhlalookissa sentään hieman nätimmin kietaistuna rusetilla.

Kaulassa on itsetehdyt helmet. Pujottelin pieniä massapalloja sukkahousuun (kas, jälleen yksi sukkahousuniksi!), solmut massapallojen väliin ja hyvin sopi kokonaisuuteen. Hiuksiin tein vielä tuosta mekkokankaasta pannan kokonaisuutta kruunaamaan.

Lisäksi Pikkumiehelle on tullut tehtyä Isämiehen vanhoista T-paidoista minikoon T-paitoja kierrätyshengessä. Niistä kuvia toivottavasti  myöhemmin.