Pikkumiehellekin on tullut ommeltua, mutta jostain syystä ne ovat jääneet usein bloggaamatta. Taitavat mennä heti käyttöön, niin unohtuu se kuvaaminen.

Nyt kuitenkin kuvaa myös siitä, mitä Pikkumies on saanut.

(Pahoittelen, kuva on tullut otettua jotenkin viistosti ja on siksi vääristynyt.)

Paidan kaava on lehdestä Ottobre Design 4/2010. Samalla kaavalla on tullut tehtyä useampi paita hieman aina helmaa ja hihoja pidentäen sekä muuten muokaten sopivammaksi. Yksivärinen turkoosi college on Kangastukusta, Pöllö-trikoo Piitamaista ja harmaa resori omista kätköistä. Housujen kaava on sama kuin näissä housuissa plootu.vuodatus.net/blog/2779450/historian-siipien-havinaa/ eli ilmeisesti jostain Suuresta Käsityö -lehdestä. Hassusti tuntui, että housut olivat jotenkin löysät. Mietin, että onko tuohon aikaan vaipat olleet niin paljon paksumpia, että siksi nyt tuntuivat reiluilta vähän joka suunnasta. Lahkeensuun laitoin tiukaksi resorilla, jotta lahkeet pysyisivät paremmin paikoillaan. Jotain yksityiskohtaa housut kaipasivat, joten tein sivusaumoihin resorista pienet yksityiskohdat taittamalla vain kaitaleet saumaan.

Pöllö-trikoosta on aiemmin tullut tehtyä paita ja jämäpalat riittivät juuri hihoihin. Hieman ajatuksissani taisin olla kangasta leikatessa. Huomasitteko muuten missä kohtaa?

Muuten tässä onkin mennyt aika myllätessä taloa. Ei, emme ole muuttamassa tai tekemässä remonttia tai mitään muutakaan sen suuntaista. Olen vain onnistunut hukkaamaan tunnearvoltaan mittaamattoman rakkaan koruni. Sitä on nyt sitten yritetty löytää vaikka mistä piilosta. Hieman meinaa epätoivo iskeä, ettei sitä mistään löydykään, mutta toiveikkaana uskon, että se vielä jostain kotoa löytyy, eikä ole esimerkiksi käynyt niin, että ketju olisi katkennut työmatkalla tms. Pitäkäähän peukkua, että koru vielä jostain löytyy!