Onnistuin sitten deletoimaan kuvia kamerasta. Sinne meni tämän työn ennen ja jälkeen -kuvat, mutta tulipas nyt sitten hieman harrastettua photoshoppausta ja nyt on kuvia, mitä esitellä.

Noilla kovilla pakkasilla vaunuillessa meinasi omat korvat paleltua. Kyllähän Pikkumiehen kelpaa lämpöpusseissa ja peitteissä kölliä vaunuissa, mutta itsellä meinasi kylmä tulla. Ostin sitten marketista pipon (hatun), jossa sivuilla tulee läpät korville ja otsakin on riittävän suojattu. Oli sentään Made in Finland, mutta ei nyt sitten tällä kertaa Hand made. Jotenkin pipo vain ei ollut ihan oman tyylinen, joten tein siihen itse tupsun. Kaikessa yksinkertaisuudessa helppo muokkaus.

Pipo ennen tupsua (tupsu siis photoshopattu piiloon kun se ennen kuva tuli hävitettyä):

 

Ja tässä tulos tupsun kanssa:

Mitäs sanotte? Eikös tullutkin enemmän ilmettä?

Tupsun tein kaapista löytyneestä Huopanasta, joka siis itsessään oli jo noin kaksiväristä, kuten pipokin. Piti tosin purkaa keskeneräistä patalappua, jotta lanka riitti. Hieman myös justeerasin tupsun kokoa, ensin meinasi tulla liian jättikokoinen. Valmista tuli pikavauhtia, enemmänkin kyse oli ryhtymisen pitkällisestä suunnittelusta. Kovasti oli pipo käytössä, saa nähdä, vieläkö tästä säät niin kylmenevät, että pitää ottaa taas käyttöön. Nyt näille melkein nollassa -keileille pipo on liian lämmin, kun siinä on vuorikin.

Muutakin ompelusta on tekeillä, kun Isä kaikessa ystävällisyydessään ja kärsivällisyydessään ja viitseliäisyydessään kävi puolestani kangaskaupassa. Toivottavasti niistä tekeleistä saan pian laitettua päivitystä.