Pikkumies sai serkultaan potkupuvun, josta serkku oli peppukiitänyt kantapäät puhki. Niiden korjaaminen olisi ollut melkoisen hankalaa, joten pätkäisin nilkan kohdasta sukkaosat irti ja laitoin näin muodostuneisiin lahkeensuihin resorit. Sukkaosista tein edelleen pikkutumput eli potkuhousujen varvasosa muodostaakin tumppujen kämmenosan. Näitä voi käyttää vaikka ihan vastasyntyneellä, kun kynsiä ei vielä saa leikata.

Erikoiseksi tuon resorin tekee sen alkuperä. Joskus aiemmin muokkasin Isän college-paidan hieman modernimmaksi. Vaihdoin siihen mm. resorit, mutta olin säästänyt paidan alkuperäiset resorit. Kauluksen resori oli siinä mielessä erikoinen, että se oli tehty kaksinkertaisesta resorista. Purin resorin auki. Päällimmäinen resori oli niin kulunut, että se meni roskiin, mutta sisältä löytyi ihanan pehmeä resori. Siitä sitten leikkasin pätkät sekä lahkeensuihin että tumppuihin.

Alla vielä kuva potkupukujen alkuperäisestä hihansuusta ja lahkeensuusta, johon siis lisätty kierrätysresori. Huomaatko, kumpi on kumpi?

(Joo, se oikeanpuoleinen on muokattu lahje, vasemmanpuoleinen on alkuperäinen hiha. Kyllähän sen tuosta resorin ryppyisestä ommeljäljestä huomaa. Mutta idea olikin resorien samanvärisyys .)