Langon T-paita koki kovia pesukoneen hajotessa. Tietysti se ainoa rikki mennyt paita ei ollut mikään marketin tusinapaita, vaan WWE:n fanipaita. Minähän sitten lupasin korjata sen käyttökuntoon. Eikä tuosta lupauksesta ole kuin ehkä 1,5 vuotta aikaa...

 

Tältä paita näytti rikkoutuneesta pesukoneesta tultuaan. Valkoinen paperi välissä näyttämässä reikien kohdat sekä hahmottamassa, miten ohueksi kangas paikoitellen helmasta oli hankautunut.

 

Tässä lopputulos. Lyhensin alkuperäisen mustan T-paidan helman niin lyhyeksi, että kaikki reiät ja kuluneet kohdat leikkautuivat pois sekä huolittelin näin syntyneen uuden helman. Vitivalkoisesta trikoosta tein sitten helmakappaleen. Alkuperäinen paita oli putkineulosta, joten tässä valkoisessa kappaleessa on nyt sitten sivusaumat. Tuo putkineulos oli jo hieman kiertynyt käytössä, joten saa nähdä, kuinka ajan kanssa käy, kiertyykö valkoinen helmakappale sitä myöten myös. Lisäksi tein vielä erikseen hihoihin valkoiset lisäkappaleet, vaikka hihoissa ei mitään vikaa ollutkaan. Tuntui vain, että kokonaisuus sitä vaati. Valkoinen resori kauluksessa olisi saattanut myös sopia, mutta silloin kaula-aukko olisi pienentynyt liiaksi. Lisäkappaleet on ommeltu huoliteltujen helmojen ommeljuovaan piiloon.

Pakko vielä mainostaa, että tuo valkoinen trikoo on suomalaista työtä! ( Ja Masan Kangas ja palasta hankittu.)

Saa nähdä, mitä lanko tuumii saadessaan lopultakin paitansa takaisin...